Molen Nijntje

Nijntje

Molen Nijntje
 

Nijntje

Kinderopvang in een landelijke omgeving
Kinderdagverblijf Nijntje, in een van de historische bijgebouwen van het kasteel in Laag-Keppel, heeft een grote natuurlijke speelruimte buiten die kinderen uitdaagt de wereld zelf te ontdekken. De fraaie omgeving van het landgoed rondom het kasteel biedt rust en oneindig veel speelmogelijkheden.
In ons kinderdagverblijf, dat opvang biedt aan kinderen van 10 weken tot 4 jaar oud, staat buiten spelen met aandacht voor natuur en dier voorop. Wij willen kinderen de ruimte geven om zich buiten spelenderwijs op alle gebieden te kunnen ontwikkelen. Onze speelplekken zijn daarom ingericht met natuurlijke elementen als zand, water, hout en keien die de fantasie prikkelen en uitdagen om op ontdekking uit te gaan. Samen met de kinderen voeren en verzorgen we dagelijks de konijnen en kippen en brengen we regelmatig een bezoek aan de koeien en kalfjes op de boerderij. We onderhouden samen met de kinderen de moestuin zodat ze leren hoe bloemen, vruchten en groenten groeien en af en toe maken we iets lekkers van eigen land.

Het begint met veiligheid en vertrouwen
We hebben binnen royaal opgezette groepsruimtes waar we samen eten, zingen, dansen, knutselen of voorlezen en waar de kinderen vrij kunnen spelen en leren met en van elkaar. Onze leidsters werken op vaste dagen op vaste groepen. Ze bieden de kinderen structuur en duidelijkheid en bereiden de kinderen voor op de basisschool. Dat geeft ze veiligheid en vertrouwen, de basis van onze opvang.

Boerderij
Koe
Buiten spelen

Groepen

Onze opvanglocatie Nijntje heeft 2 groepen: Boris Beer en Betje Big. In elke groep worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen. Per groep worden er maximaal 16 kinderen in deze leeftijd opgevangen.
De groepen zijn via een gezamenlijke keuken en badkamer met elkaar verbonden en meerdere keren per dag staan de deuren open zodat de kinderen zelf kunnen kiezen waar, met wat en met wie ze willen spelen. De oudste kinderen bieden wij ook activiteiten aan zodat zij goed voorbereid naar de basisschool kunnen.

Plaatsen

Het aantal beschikbare plaatsen voor de opvang verandert per groep regelmatig vanwege de uitstroom van kinderen naar de basisschool. Heeft u belangstelling om uw kind voor opvang bij Nijntje aan te melden, neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij laten u dan op korte termijn weten wat de mogelijkheden zijn. Soms lukt dat niet direct op een door u gewenste dag maar in overleg vinden we meestal een oplossing.
Bent u zwanger en wilt u graag een opvangplek reserveren voor na uw zwangerschapsverlof? Dan adviseren wij u contact met ons op te nemen bij een zwangerschapsduur van 12 weken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opvanglocatie Nijntje? Bel ons voor een afspraak en ervaar het buitenleven. U bent van harte welkom! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail ons. We helpen u graag verder.

Buiten spelen bij Holthuisje
Buiten spelende meisjes

Tarieven

De overheid betaalt aan werkende en studerende ouders een deel van de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag. De hoogte van die toeslag is afhankelijk van uw (gezamenlijke) netto toetsingsinkomen en het aantal kinderen waarvoor u opvang heeft. Bent u benieuwd naar de kinderopvangtoeslag waar u recht op heeft? Kijk op www.toeslagen.nl voor meer informatie en maak direct een proefberekening.

Het uurtarief van kinderdagverblijf Nijntje is in 2024 € 10,44
Dit betekent een maandtarief van € 465,94 bij afname van 1 hele dag per week.
Dit komt neer op € 109,62 per dag.

Hier kunt u ons vinden

Dorpstraat 33
6998 AA Laag-Keppel

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 07.30 uur tot 18.00 uur

Telefoon
0314-380430

Email
info@holthuisje.nl

Bel of mail ons

T. 0575-451125
M. info@holthuisje.nl

Kinderopvang 't Holthuisje
Contactgegevens voor alle 3 de locaties:

Toldijkseweg 39
7221 DB Steenderen