BSO de Rank

Speeltoestel BSO de Rank
 

De Rank

Voor leerlingen van basisschool De Rank in Toldijk en basisschool De Pannevogel in Steenderen bieden wij buitenschoolse opvang aan. In een aparte ruimte naast de basisschool in Toldijk vangen we de kinderen op in een huiselijke en ongedwongen sfeer, vrij van elektronisch speelgoed. We hebben diverse speelhoekjes om te knutselen, bouwen, lezen of zelf te koken of bakken en aan onze grote tafel worden vaak gezelschapsspelletjes gedaan. Aan de hand van thema’s bieden we de kinderen diverse activiteiten aan. Ze mogen zelf bepalen of ze meedoen of liever op een andere manier actief zijn. We vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben, leren zelf te kiezen wat ze graag doen en zich samen met andere kinderen kunnen vermaken. Ook in onze buitenschoolse opvang staat buiten spelen met aandacht voor de natuur voorop. Daarom is ons buitenspeelterrein ruim en groen. Daarnaast proberen we regelmatig een bezoek te brengen aan de boerderij zodat de kinderen kunnen kennismaken met het boerenleven. Klik hier voor het definitieve inspectierapport.

Boerderij
Koe
Buiten spelen

Groepen

Onze buitenschoolse opvanglocatie De Rank heeft een gezamenlijke groepsruimte die plaats biedt aan 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een 2e BSO ruimte in basisschool de Rank. Deze ruimte is wel zo gemaakt dat de kinderen het idee hebben dat ze uit school zijn. Ook vanuit deze ruimte kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen.

Plaatsen

Heeft u belangstelling om uw kind voor buitenschoolse opvang bij De Rank aan te melden, neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij laten u dan op korte termijn weten wat de mogelijkheden zijn.

Het is ook mogelijk om alleen in de vakantieperiode buitenschoolse opvang bij ons af te nemen.
Bel ons voor meer informatie.

Nieuwsgierig geworden naar deze opvanglocatie? Maak een afspraak en ervaar het buitenleven. U bent van harte welkom! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail ons. We helpen u graag verder.

Buiten spelen bij BSO de Rank
Spelende kinderen

Tarieven

De overheid betaalt aan werkende en studerende ouders een deel van de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag. De hoogte van die toeslag is afhankelijk van uw (gezamenlijke) netto toetsingsinkomen en het aantal kinderen waarvoor u opvang heeft. Bent u benieuwd naar de kinderopvangtoeslag waar u recht op heeft? Kijk op www.toeslagen.nl voor meer informatie en maak direct een proefberekening.

Het uurtarief van BSO De Rank is in 2024: € 9,12.

afname van 1  middag (14.00 – 18.15 u) 4 uur en 15 min. x € 9,12 = € 38,76.

Hier kunt u ons vinden

Russerweg 23
7227 DC
Toldijk

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
van 14.00 uur tot 18.15 uur

Telefoon
0575 - 451125

Email
info@holthuisje.nl

Bel of mail ons

T. 0575-451125
M. info@holthuisje.nl

Kinderopvang 't Holthuisje
Contactgegevens voor alle 3 de locaties:

Toldijkseweg 39
7221 DB Steenderen