't Holthuisje

Holthuisje Koe
 
Holthuisje

Boerderij

Boerderij Holthuizen dateert uit 1923 en wordt al verschillende generaties gerund op deze plek tussen Steenderen en Toldijk. Anton IJsseldijk werd hier geboren en getogen en runt het bedrijf met veel passie. Open melkveestal In 2005 is in het achterhuis dat grenst aan het erf van de boerderij het kinderdagverblijf gerealiseerd dat in 2009 is uitgebreid van 2 naar 3 groepen. Het melkveebedrijf is een jaar later uitgebreid met een nieuwe, moderne, open melkveestal voor 150 koeien. In deze stal die voldoet aan de Maatlat Duurzame Veehouderij worden de koeien gemolken door twee Lely melkrobots. Aan de lange buitenzijden van de stal worden de koeien gevoerd met behulp van een Triomatic automatisch voersysteem. De vloer van de stal is dicht en de ligboxen zijn gevuld met zand. De voormalige ligboxenstal is verbouwd tot jongveestal en de kalveren zijn gehuisvest in een gerenoveerde stal met groepshokken op stro en een drinkautomaat. Spelen in de stal Voor de kinderen is er in de kalverstal eveneens speelgelegenheid gerealiseerd en in de nieuwe stal is een uitkijkplateau gemaakt. Van daaruit kunnen ze op veilige afstand bekijken hoe de koeien gemolken en gevoerd worden en hebben ze uitzicht op de kraamhokken waar de kalfjes geboren worden. Dit uitkijkplateau is bovendien uitermate geschikt voor bezoekers die belangstelling hebben voor deze bijzondere stal. Anton geeft u graag een rondleiding op afspraak. Wilt u daar gebruik van maken? Vul dan het contactformulier in en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.  

Boerderij
Koe
Buiten spelen

Groepen

Onze opvanglocatie ’t Holthuisje heeft 3 verschillende groepen: de kalfjesgroep, de pinkjesgroep en de vaarsjesgroep. Op deze groepen bieden wij opvang aan kinderen van 10 weken tot 4 jaar oud. Wij hebben royaal opgezette groepsruimtes waar we samen eten, zingen, dansen, knutselen, voorlezen en waar de kinderen vrij kunnen spelen en leren met en van elkaar. Onze leidsters werken vaste dagen op vaste groepen. Ze bieden de kinderen structuur en duidelijkheid en bereiden de kinderen voor op de basisschool. Dat geeft ze veiligheid en vertrouwen, de basis van onze opvang.  

Plaatsen

Heeft u belangstelling om uw kind voor opvang bij ’t Holthuisje aan te melden, neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij laten u dan op korte termijn weten wat de mogelijkheden zijn. Soms lukt dat niet direct op een door u gewenste dag, maar in overleg vinden we meestal een oplossing. Bent u zwanger en wilt u graag een opvangplek reserveren voor na uw zwangerschapsverlof? Dan adviseren wij u contact met ons op te nemen bij een zwangerschapsduur van 12 weken. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opvanglocatie ‘t Holthuisje? Bel ons voor een afspraak en ervaar het buitenleven. U bent van harte welkom! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail ons. We helpen u graag verder.  

Buiten spelen bij Holthuisje
Buiten spelende meisjes

Tarieven

De overheid betaalt aan werkende en studerende ouders een deel van de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag. De hoogte van die toeslag is afhankelijk van uw (gezamenlijke) netto toetsingsinkomen en het aantal kinderen waarvoor u opvang heeft. Bent u benieuwd naar de kinderopvangtoeslag waar u recht op heeft? Kijk op www.toeslagen.nl voor meer informatie en maak direct een proefberekening. Het uurtarief van kinderdagverblijf ’t Holthuisje is in 2024 €10,44. Dit betekent een maandtarief van € 465,94 bij afname van 1 hele dag  per week. Dit komt neer op € 109,62 per dag.

Hier kunt u ons vinden

Toldijkseweg 39
7221 DB Steenderen

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 07.30 uur tot 18.00 uur

Telefoon
0575 - 451125

Email
info@holthuisje.nl

Bel of mail ons

T. 0575-451125
M. info@holthuisje.nl

Kinderopvang 't Holthuisje
Contactgegevens voor alle 3 de locaties:

Toldijkseweg 39
7221 DB Steenderen