Agrarische
kinderopvang
't Holthuisje

NIEUWS

Zonnepanelen

Al sinds de start van ‘t Holthuisje in 2005 is duurzaamheid een belangrijk item binnen onze organisatie. We scheiden al ons afval, de luiers worden gerecycled en al jaren gebruiken we alleen maar groene energie. Ook kopen we zo veel mogelijk regionaal in. Bij de bouw van onze nieuwe stal in 2009 is het dak geschikt gemaakt voor zonnepanelen, nu is het zover dat ze er ook op gaan komen. Dan kunnen de kinderen van ‘t Holthuisje en Nijntje zien dat de energie die nodig is voor de verlichting van hun dagverblijf opgewekt wordt door zonnepanelen op het dak van de stal van de koeien. Om ook u mee te kunnen laten profiteren van ons zonnedak zijn we een samenwerking aangegaan met energiecoöperatie BoeN (Bronckhorst en omstreken energie Neutraal). Er staat veel informatie op de website van BoeN, www.boen.nu. Let op, om mee te doen is het niet noodzakelijk om over te stappen van energieleverancier!!!